top of page

Rainer Puittinen

Rainer Puittinen
  • 55 vuotta. Isä, kumppani, tanssija, coach.

  • Diplomi-insinööri, 1996 Otaniemi. Yli 20 vuoden ura yrittäjänä sekä toimitusjohtaja- ja hallitustason johtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla. 

  • Suomen ensimmäinen Strozzi-Instituutin (ICF ACTP/PCC tason organisaatio) sertifioima somaattinen- ja kehollisen johtajuuden coach vuodesta 2016.

  • Coachingin fokus johtajuuden vahvistaminen inhimillistä toimintakykyä parantamalla. 

  • Kokemusta yli 2500+ tuntia yksilöcoachingia, 180+ yksityisasiakasta sekä lukuisia ryhmävalmennuksia.

  • Intohimoinen vapaan tanssin harrastaja. Järjestän mm. "Muuvilaakson" vapaan tanssin viikoittaisia harjoituksia vuodesta 2013.  

  • Säännöllinen kehollinen harjoittelu n. 10 t / vko.

  • Tutustu lisää LinkedIn -profiilissani

146804.10c60be6da32e07218fa823f53cd1a81.

Mistä oikeasti välität?
Ota riski ja seuraa sitä.
Sitä varten olet täällä.

Olen Rainer, kehollisen johtajuuden coach. Työskentelen kehon kautta, koska keho on johtajuuden tyyssija ja inhimillisyytemme kokonaisvaltainen hahmo, jossa ajattelu, tunteminen ja toimintakyky yhdstyvät suoraviivaisesti ja mystisesti johtajuuden perustaksi. 

Titteleistä ja positioista erillinen johtajuus tapana olla ja edistää tärkeitä päämääriä on helppoa tai vaikeaa sen takia, keitä olemme ihmisinä. Ei sen takia, ettemme tiedä tai ymmärrä siitä tarpeeksi. 

Ylöspäin katsomiamme johtajia tuntuu yhdistävän elämän ylitsepääsemättömiltä tuntuvista koettelemuksista vahvistuminen ja pehmeneminen. Vahvuus edistää merkityksellisiä päämääriä ja pehmeys kohdata ihmiset ihmisinä, ovat johtajuuden inhimillistä ydintä.

Sitoumukseni coachina on kannustaa omien elämiensä ja yhteisöjensä pioneerejä elämään ja johtamaan rohkeasti, sydämestä käsin. Etenkin silloin, kun meitä kyseenalaistetaan, kritisoidaan ja jopa ehkä hylätätään. Se on välttämätöntä vapautuaksemme kollektiivisesti itseään toistavista tarinoista, jotka turhauttavat yksilöitä, yhteisöjä ja kokonaisia sukupolvia sekä johtavat täyttymättömiin toivieisiin ja hukattuihin lahjoihin. 

Olen vakuuttunut, että tarvittava määrä kapinaa ja aggressiota ei ole pelkästään tervettä vaan täysin välttämätöntä vapautuaksemme ja luodaksemme uusia, komeammin kukoistavia elämänpolkuja.

Se on tehtävämme täällä, meitä ennen tulleiden sukupolvien unelmien ja toivon ilmentyminä.

bottom of page